акция, саженцы, лес25 березня у Львові відбудеться акція "Висадка лісу". Організатори благодійного проекту обіцяють забезпечити транспортом, саджанцями, інвентарем та обідом. Про це повідомляється на сторінці "Варта 1" у Facеbook.

Як повідомляють організатори акції, з 22 по 24 березня з 14:00 до 18:00 в рамках благодійного флешмобу біля магазину “Коламбія”, що на пр. Шевченка 20, та два дні 23 і 24 березня в ТЦ Victoria Gardens з 16:00 до 20:00 будуть роздаватися саджанці липи, каштана та дуба всім охочим зробити вагомий внесок у озеленення рідного міста. Або безпосередньо поїхати на висадку лісу. Інструкцію по садіння видадуть на місці.

“Від організаторів доїзд, сажанці, необхідний інвентар, а ще смачний обід від лісників. А від Вас лише бажання зробити добре діло та хороший настрій“ – говориться в повідомленні.

Для поїздки необхідно зареєструватись.

Проект започаткован 3 роки тому. Його мета - пропаганда озеленення нашого краю і нашої країни. Кожного року, 2 рази - на початку весни і осені організовується посадка соснами і дубами, каштанами та липами.

“Жовківське лісництво відгукнулась на нашу ініціативу. Саме в лісах міста Жовква і Соснівка ми висаджуємо близько 20 000 саджанців за один захід, що дозволяє охопити понад 2 гектари лісів”, - зазначають організатори.

В цьому році для тих, хто хоче прийняти участь у акції, але не може поїхати, буде організовано флешмоб – людині видадуть са саженець, і він може посадити його, де вважатиме за потрібне.


25 марта во Львове состоится акция "Высадка леса". Организаторы благотворительного проекта обещают обеспечить транспортом, саженцами, инвентарем и обедом. Об этом сообщается на странице "Варта 1" в Facеbook.

Как сообщают организаторы акции, с 22 по 24 марта с 14:00 до 18:00 в рамках благотворительного флешмоба у магазина "Коламбия" на пр. Шевченко 20 марта и два дня - 23 и 24 марта в ТЦ Victoria Gardens с 16:00 до 20:00 будут раздаваться саженцы липы, каштана и дуба. Инструкцию по посадке выдадут на месте.

"От организаторов подъезд, саженцы, необходимый инвентарь, а еще вкусный обед от лесников. А от вас только желание сделать доброе дело и хорошее настроение", - говорится в сообщении.

Для поездки необходимо зарегистрироваться.

Проект стартовал 3 года назад. Его цель - пропаганда озеленения края и Украині. Ежегодно 2 раза - в начале весны и осени организуется посадка саженцев сосны, дуба, каштана, липы.

"Жовковское лесничество откликнулась на нашу инициативу. Именно в лесах города Жовква и Сосновка мы высаживаем около 20000 саженцев за один заход, что позволяет охватить более 2 гектаров лесов", - отмечают организаторы.

В этом году для тех, кто хочет принять участие в акции, но не сможет поехать, будет организован флешмоб - человеку выдадут саженец, и он может посадить его, где посчитает нужным.