плагиат, студентыХарківський національний університет ім. Каразина придбав право користування львівською системою "Антиплагіат" за 100 тис. грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Договір 10 березня укладено з ТОВ "Плагіат" (Львів).

"Антиплагіат" створений для перевірки авторства і унікальності наукових робіт студентів і вчених. Програма здатна перевірити електронний документ обсягом до 1,5 млн знаків. Умови договору передбачають, що за перевірку 10 тис. символів замовник заплатить 5 грн. Всього договір дає право на перевірку 200 млн символів. Після закінчення дії договору замовник не зможе користуватися системою, навіть якщо всі 200 млн символів не перевірені.


Харьковский национальный университет им. Каразина приобрел право пользоваться системой "Антиплагиат" за 100 тыс. грн. Об этом сообщается на сайте публичных закупок Prozorro

Договор 10 марта заключен с ООО "Плагиат" (Львов).

"Антиплагиат" создан для проверки авторства и уникальности научных работ студентов и ученых. Программа способна проверить электронный документ объемом до 1,5 млн. знаков. Условия договора предусматривают, что за проверку 10 тыс. символов заказчик заплатит 5 грн. Всего договор дает право на проверку 200 млн. символов. После окончания действия договора заказчик не сможет пользоваться системой, даже если все 200 млн. символов не проверены.