Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив про ускладнення погодних умов. Так, у зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів та швидким переміщенням циклону з північного заходу на територію західних областей України, очікуються пориви вітру, місцями сильний вітер, на дорогах ожеледиця та нестійкий сніговий покрив.

Так, 23 — 24 лютого очікуються пориви вітру (південно-західний з переходом на північно-західний) 17 — 22 м/с; 24 лютого — вночі та вранці по всій території, вдень місцями сильний вітер 25 — 30 м/с. Дощ з переходом в мокрий сніг та сніг, місцями значні опади, хуртовини. На дорогах ожеледиця. Місцями утворення нестійкого снігового покриву.

Як зазначають синоптики, ці погодні умови можуть спричинити порушення руху транспорту на дорогах та вулицях, ускладнюватимуть роботу підприємств енергетики, зв’язку та комунального господарства.


Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/emergency/276479-sinoptiki-zasterigayut-23-24-lyutogo-budut-skladni-pogodni-umovi