Львівська міська рада приймає пропозиції та резюме на посаду омбудсмена з прав людей з інвалідністю. Про це у своєму відеозверненні на сторінці у Facebook розповів міський голова Андрій Садовий.

«13 лютого на сесії міської ради ми ввели в місті 2 дуже важливі посади. Перша — це бізнес-омбудсмен. Його завдання — допомагати підприємцям і прияти створенню у Львові нових робочих місць. Друга посада — це омбудсмен з прав людей з інвалідністю. Якщо з першою посадою я визначився і запропонував її Сергію Кіралю, який працював у міській раді, був депутатом Верховної Ради і знає цю проблематику, то щодо омбудсмена з прав людей з інвалідністю я потребую вашої поради. Я не шукаю виконавця якихось думок. Я шукаю людину, яка буде справжнім захисником для 37 тисяч людей з інвалідністю. Дуже багато хлопців і дівчат, які пройшли війну, мають інвалідність. Якщо ви — саме така людина або ж знаєте таких, подайте резюме. Буду чекати на ваші пропозиції», — зазначив мер Львова у відеозверненні.

Резюме та пропозиції приймають безпосередньо на е-скриньку мера Львова sadovyi.andrii@lvivcity.gov.ua. У темі листа вказати «Омбудсмен».