иностранец, розыск, клубІноземець, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, телефоном повідомив друзям, що його утримують невідомі та погрожують фізичною розправою. Поліцейські знайшли чоловіка сплячим у клубі Львова. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 20 січня, до поліції за допомогою звернулися двоє іноземців. Чоловіки повідомили, що вони з товаришем приїхали до Львова з туристичною метою. Під час перебування  в одному з нічних клубів, розташованого у центральній частині міста, їхній 22-річний  товариш загубився. Однак, згодом він вийшов на зв'язок та повідомив, що його утримують невідомі і, приставивши ніж до горла, погрожують фізичною розправою. Іноземці звернулися за допомогою до правоохоронців.

Оперативники Головного управління поліції Львівщини та Галицького відділу негайно розпочали комплекс розшукових заходів. І менше ніж за годину встановили місцезнаходження "зниклого" 22-річного громадянина Німеччини. Чоловік спав в одному з нічних закладів Львова. Коли його розбудили, нічого пояснити він не зміг, оскільки перебував у сильному алкогольному сп'янінні.

Товариші забрали його та подякували львівським поліцейським за оперативну роботу.


Иностранец, находясь в состоянии алкогольного опьянения, по телефону сообщил друзьям, что его удерживают неизвестные и угрожают физической расправой. Полицейские нашли мужчину спящим в клубе Львова. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 20 января, в полицию за помощью обратились двое иностранцев. Мужчины сообщили, что они с товарищем приехали во Львов с туристической целью. Во время пребывания в одном из ночных клубов, расположенного в центральной части города, их 22-летний товарищ потерялся. Однако, впоследствии он вышел на связь и сообщил, что его удерживают неизвестные и, приставив нож к горлу, угрожают физической расправой. Иностранцы обратились за помощью к правоохранителям.

Оперативники Главного управления полиции Львовщины и Галицкого отдела немедленно начали комплекс розыскных мероприятий. И меньше чем за час установили местонахождение "пропавшего" 22-летнего гражданина Германии. Мужчина спал в одном из ночных заведений Львова. Когда его разбудили, ничего объяснить он не смог, так как находился в сильном алкогольном опьянении.

Товарищи забрали его и поблагодарили львовским полицейским за оперативную работу.