Водитель, пассажир, маршрутка, телефон На Львівщині пасажир відібрав у водія маршрутки телефон в якості компенсації оплати за проїзд.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

19 грудня в Перемишлянське відділення поліції звернувся 49-річний водій міжміського рейсового автобуса, повідомивши, що один з пасажирів маршрутки незаконно заволодів його мобільним телефоном.

Особу пасажира встановили, це 30-річний житель одного з сіл Перемишлянського району. Як пояснив сам чоловік, він, сплативши проїзд до зазначеного населеного пункту, не зміг доїхати до місця призначення, оскільки водій відмовився їхати до кінцевої зупинки нібито через ожеледицю на дорозі.

На вимогу чоловіка повернути пасажирам решту водій відповів відмовою. Виник конфлікт, в ході якого розлючений пасажир відібрав у водія його мобільний телефон "Нокіа", заявивши, що це буде компенсацією за неповернені водієм гроші пасажирам маршрутки.

Мобільний телефон правоохоронці вилучили. Триває слідство.


На Львовщине пассажир отобрал у водителя маршрутки телефон в качестве компенсации оплаты за проезд.

Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

19 декабря в Перемышлянское отделение полиции обратился 49-летний водитель междугороднего рейсового автобуса, сообщив, что один из пассажиров маршрутки незаконно завладел его мобильным телефоном.

Личность пассажира установили, это 30-летний житель одного из сел Перемышлянского района. Как пояснил сам мужчина, он, оплатив проезд до указанного населенного пункта, не смог доехать до места назначения, поскольку водитель отказался ехать до конечной остановки якобы из-за гололеда на дороге.

На требование мужчины вернуть пассажирам сдачу, водитель ответил отказом. Возник конфликт, в ходе которого разъяренный пассажир отобрал у водителя его мобильный телефон "Нокиа", заявив, что это будет компенсацией за невозвращенные водителем деньги пассажирам маршрутки.

Мобильный телефон правоохранители изъяли. Продолжается следствие.

.