Рецидивисты, мужчина, избиение У Львові двоє рецидивістів жорстоко побили і пограбували чоловіка.

Про це повідомили в патрульній поліції Львова.

На перехресті вулиць Мулярскої і Богдана Хмельницького патрульні почули крик чоловіка, який просив про допомогу. Вигуки були чутні з площі Святого Теодора. Інспектори виявили двох невідомих, які почали швидко йти в протилежному напрямку.

Копи затримали невідомих. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. А на площі Святого Теодора інший екіпаж виявив чоловіка з закривавленим обличчям, який повідомив, що двоє чоловіків побили його в під'їзді і забрали мобільний телефон.

Постраждалого госпіталізували, лікарі діагностували у нього струс мозку і розсічення брови. Підозрюваних доставили в Галицький відділ поліціі. Як з'ясувалося, чоловіки раніше були судимі за грабіж і розбій.


Во Львове двое рецидивистов жестоко избили и ограбили мужчину.

Об этом сообщили в патрульной полиции Львова.

На перекрестке улиц Мулярской и Богдана Хмельницкого патрульные услышали крик мужчины, который просил о помощи. Возгласы были слышны с площади Святого Теодора. Инспекторы обнаружили двух неизвестных, которые начали быстро идти в противоположном направлении.

Копы задержали неизвестных. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу. А на площади Святого Теодора другой экипаж обнаружил мужчину с окровавленным лицом, который сообщил, что двое мужчин избили его в подъезде и забрали мобильный телефон.

Пострадавшего госпитализировали, врачи диагностировали у него сотрясение мозга и рассечение брови. Подозреваемых доставили в Галицкий отдел полиции. Как выяснилось, мужчины ранее были судимы за грабеж и разбой.