ДТП, Львов-Рава-Русская, пьяный водительНа трасі Львів - Рава-Руська сталася ДТП.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львова.

Автомобіль Volkswagen Transporter, який здійснював обгін на пішохідному переході, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся в лоб з автомобілем Chrysler.

Volkswagen з'їхав в кювет, а його водій спробував сховатися в лісі, але його затримали. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння - 1.95 проміле.

Як з'ясувалося пізніше, в квітні чоловік вже притягувався до відповідальності за водіння в нетверезому стані. Тепер у разі позитивного рішення суду його чекає 20 400 гривень штрафу і позбавлення водійського посвідчення на 3 роки.


На трассе Львов - Рава-Русская произошло ДТП.

Об этом сообщила пресс-служба патрульной полиции Львова.

Автомобиль Volkswagen Transporter, который совершал обгон на пешеходном переходе, выехал на полосу встречного движения и столкнулся в лоб с автомобилем Chrysler.

Volkswagen съехал в кювет, а его водитель попытался скрыться в лесу, но его задержали. Мужчина находился в состоянии сильного алкогольного опьянения - 1.95 промилле.

Как выяснилось позже, в апреле мужчина уже привлекался к ответственности за вождение в нетрезвом состоянии. Теперь в случае положительного решения суда его ждет 20 400 гривен штрафа и лишение водительского удостоверения на 3 года.