пожар, военный, частьСтало відоме ім’я загиблого під час пожежі у військовій частині на Львівщині офіцера. Про це повідомляє "24 канал". 

Під час пожежі у військовій частині в Старичах, що на Львівщині, загинув начальник служби військової частини Олексій Останін.

У нього залишилась дружина, син та донька. Дружина Останіна також служить у військовій частині, але в Яворові на Львівщині.

Нагадаємо, пожежа спалахнула у військовій частині близько 5 ранку 19 листопада. Під час пожежі у приміщенні штабу один офіцер загинув на місці. Ще один військовий з опіками потрапив у реанімацію, він у важкому стані.

Як повідомляє ZAXID.NET, військовий, який наразі у реанімації, - т. в. о. начальника частини 41-річний майор. 

Військовий 1978 року народження отримав термічний опік спини та обох верхніх кінцівок. Його шпиталізували у Новояворівську лікарню.

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 425 КК України – недбале ставлення військової службової особи до служби, вчинене в умовах воєнного стану або в бойовій обстановці.


Стало известно имя погибшего во время пожара в воинской части на Львовщине офицера. Об этом сообщает "24 канал". 

Во время пожара в воинской части в Старычах, что на Львовщине, погиб начальник службы военной части Алексей Останин.

У него осталась жена, сын и дочь. Жена Останина также служит в военной части, но в Яворове на Львовщине.

Напомним, пожар вспыхнул в воинской части около 5 утра 19 ноября. Во время пожара в помещении штаба один офицер погиб на месте. Еще один военный с ожогами попал в реанимацию, он в тяжелом состоянии.

Как сообщает ZAXID.NET, военный, сейчас в реанимации, - т. В. о. начальника части 41-летний майор. 

Военный 1978 года получил термический ожог спины и обеих верхних конечностей. Его госпитализировали в Новояворовске больницу.

Военной прокуратурой Львовского гарнизона зарегистрировано уголовное производство по ч. 3 ст. 425 УК Украины - небрежное отношение военного должностного лица к службе, совершенное в условиях военного положения или в боевой обстановке.