Впродовж цих вихідних з нагоди Дня Захисників і Захисниць України на базі навчально-виховного центру «Гайдамацька Січ» відбувся національно-патріотичний вишкіл «Під Покровом Волі». Організувала захід Громадська організація Навчально-виховний центр «Гайдамацька Січ» за підтримки Львівської ОДА, Львівського будинку офіцерів та громадського формування з охорони громадського порядку «Народна Самооборона». Учасниками вишколу стала учнівська молодь Львівщини віком 14-15 років.

Стартував вишкіл з тренінгу «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», метою якого є формування громадянської свідомості, особистої гідності, мотивація молоді бути кращими, розвиток лідерських навичок, популяризація здорового та безпечного способу життя, любові до України та готовності до її захисту, як вже сьогодні – в інформаційному просторі, так і в майбутньому – зі зброєю в руках. Ввечері учасники вишколу переглянули та обговорили фільм «Іловайськ».

Ранок другого дня розпочався з заняття-тренування з військової тактики. По обіді відбувся концерт, програму якого підготував 58-й Будинок Офіцерів. Перед молоддю виступили капелан, священник ПЦУ о. Андрій Феденьків, учасник проєкту «Пісні війни», воїн ЗСУ, автор і виконавець власних пісень Олександр Рожко та співачка-волонтерка, методист 58-го Будинку Офіцерів Мар’яна Герляк. Під час концерту школярі передали для наших Захисників привітальні листівки-обереги, які будуть передані на передову нашим воїнам. Перед вечерею відбулося друге, практичне заняття з військової тактики. Увечері зібралися на патріотичну гутірку, під час якої переглядали короткометражні фільми на історичну тематику та обговорювали важливість власної освіченості, відповідального ставлення до життя і національно-патріотичної складової громадянського суспільства.

Зранку до обіду третього дня учасники, об’єднані в команди, виборювали перемогу в турнірі по страйкболу. Після обіду відбулося нагородження переможців, відзначення учнівської молоді дипломами та урочисте закриття вишколу. На зворотному шляху додому, школярі відвідали Історико-краєзнавчий музей «Сколівщина».