магнолия, парк, ДублянскийМигдаль, ялівець, магнолія - у "Дублянському" парку з’являться нові насадження. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва "Дублянський" тривають роботи з відновлення гідромережі та оптимізації санітарно-дендрологічного стану садово-паркових насаджень. Про це поінформували у департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Для покращення екологічного стану території парку пам’ятки садово-паркового мистецтва "Дублянський" з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 виділили 150,0 тис грн на природоохоронний захід "Оптимізація санітарно-дендрологічного стану садово-паркових насаджень відповідно до Проекту організації парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва "Дублянський". В рамках виконання природоохоронного заходу провели очистку території парку від сухостійних дерев та закупили декоративні дерева та кущі: клен, слива, бук, верба, мигдаль, ялівець, туя,  магнолія, тис.

Станом на сьогодні проводять роботи щодо відновлення огорожі,  гідрологічного режиму ставка і джерела на території парку. Роботи планують завершити до кінця 2017 року.


Миндаль, можжевельник, магнолия - в "Дублянском" парке появятся новые насаждения. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В парке-памятнике садово-паркового искусства "Дублянский" продолжаются работы по восстановлению гидросети и оптимизации санитарно-дендрологического состояния садово-парковых насаждений. Об этом сообщили в департаменте экологии и природных ресурсов Львовской ОГА.

Для улучшения экологического состояния территории парка памятника садово-паркового искусства "Дублянский" из областного фонда охраны окружающей природной среды в 2017 году выделили 150,0 тыс грн на природоохранное мероприятие "Оптимизация санитарно-дендрологического состояния садово-парковых насаждений в соответствии с Проектом организации парку- памятника садово-паркового искусства "Дублянский". В рамках выполнения природоохранного мероприятия провели очистку территории парка от сухостойных деревьев и закупили декоративные деревья и кусты: клен, слива, бук, ива, миндаль, можжевельник, туя, магнолия, тыс.

На сегодня проводят работы по восстановлению ограждения, гидрологического режима пруда и источника на территории парка. Работы планируют завершить до конца 2017 года.