Автомобили, возгорание, пожар​Протягом минулої доби рятувальники у Львівській області тричі виїжджали на загорання автомобілів.

Про це повідомляє Львівська облдержадміністрація.

Першим надійшло повідомлення зі Львова про пожежу в автомобілі Daewoo Lanos. Автомобіль загорівся на просп. Червоної Калини. Допомога рятувальників не знадобилася. Пожежу ліквідували ще до їхнього прибуття. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля.

Наступним було повідомлення про пожежу в автомобілі Ford Orion у Бориславі на вул. Короленка. Вогнеборці ліквідували пожежу, проте автомобіль знищено вогнем повністю.

Згодом рятувальники отримали повідомлення про пожежу в с. Стрілковичі Самбірського району в автомобілі Mercedes-Benz E220. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік. Загорання ліквідували до прибуття пожежників.

Причини займань встановлюють.


За прошедшие сутки спасатели во Львовской области трижды выезжали на возгорания автомобилей.

Об этом сообщает Львовская облгосадминистрация.

Первым поступило сообщение из Львова о пожаре в автомобиле Daewoo Lanos. Автомобиль загорелся на ул. Красной Калины. Помощь спасателей не понадобилась. Пожар ликвидировали еще до их прибытия. Огнем поврежден моторный отсек автомобиля.

Следующим было сообщение о пожаре в автомобиле Ford Orion в Бориславе на ул. Короленко. Пожарные ликвидировали пожар, однако автомобиль уничтожен огнем полностью.

Впоследствии спасатели получили сообщение о пожаре в с. Стрелковичи Самборского района в автомобиле Mercedes-Benz E220. В результате пожара огнем поврежден моторный отсек. Возгорание ликвидировали до прибытия пожарных. Причины возгораний устанавливаются.