церковь, кражаЗлодію, який обікрав церкву на Львівщині, доведеться відсидіти за ґратами 3 роки та 6 місяців. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2 слідчі Шевченківського відділу поліції скерували до суду обвинувальний акт стосовно 23-річного раніше судимого за злочини проти власності уродженця Сколівського району, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане із проникненням в інше приміщення).

Встановлено, що зловмисник двічі проник у приміщення одного із храмів у смт. Брюховичі звідки викрав нагрудний хрест, вартістю 8 тис грн, фотоапарат за 14 тис. грн.. та гроші зі скриньки для пожертв. Епізоди злочину трапились у ніч на 23 та 25 квітня 2019 року.

Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

11.09.2019 вироком Шевченківського районного суду м. Львова фігуранта визнано винним та засуджено до остаточного покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі.


Вору, который обокрал церковь на Львовщине, придется отсидеть за решеткой 3 года и 6 месяцев. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2 следователи Шевченковского отдела полиции направили в суд обвинительный акт в отношении 23-летнего ранее судимого за преступления против собственности уроженца Сколевского района, который подозревался в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.3 ст.185 УК Украины (тайное похищение чужого имущества (кража), совершенное повторно, соединенное с проникновением в иное помещение).

Установлено, что злоумышленник дважды проник в помещение одного из храмов в с. Брюховичи откуда похитил нагрудный крест, стоимостью 8 тыс грн, фотоаппарат за 14 тыс. грн. и деньги из ящика для пожертвований. Эпизоды преступления произошли в ночь на 23 и 25 апреля 2019 года.

Во время досудебного расследования к подозреваемому применена мера пресечения в виде содержания под стражей.

11.09.2019 приговором Шевченковского районного суда г. Львова фигуранта признан виновным и осужден к окончательному наказанию в виде 3 лет 6 месяцев лишения свободы.