корь, женщина, смертьУ селі Почаєвичі Дрогобицького району поховали 33-річну жінку. Померла від ускладнень після кору. Місяць була у реанімації. Про це повідомляє gazeta.ua

У селі Почаєвичі Дрогобицького району на Львівщині поховали 33-річну Мар'яну Хом'як. Померла від ускладнень після кору. Місяць була у реанімації.

Мар'яна Хом'як закінчила Тернопільський педагогічний університет. Останнім часом ніде не працювала. Була у відпустці по догляду за дитиною. Її синові Яромиру — 6 років.

На початку літа жінка перехворіла на кір. Через кілька тижнів потрапила до лікарні з ускладненнями, спричиненими хворобою.


В селе Почаевичи Дрогобычского района похоронили 33-летнюю женщину. Умерла от осложнений после кори. Месяц была в реанимации. Об этом сообщает gazeta.ua

В селе Почаевичи Дрогобычского района Львовской области похоронили 33-летнюю Марьяну Хомяк. Умерла от осложнений после кори. Месяц была в реанимации.

Марьяна Хомяк закончила Тернопольский педагогический университет. В последнее время нигде не работала. Была в отпуске по уходу за ребенком. Ее сыну Яромиру - 6 лет.

В начале лета женщина переболела корью. Через несколько недель попала в больницу с осложнениями, вызванными болезнью.