грабежУ Львові правоохоронці затримали зловмисника, причетного до розбійного нападу. На проспекті Чорновола чоловік напав на перехожого, побив його та заволодів сумочкою з грошима та документами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

19 вересня до правоохоронців за допомогою звернувся 57-річний чоловік, котрий повідомив, що близько п’ятої години ранку на проспекті Чорновола у Львові на нього ззаду напав зловмисник та побив його. За словами заявника, коли він втратив свідомість, нападник заволодів його сумочкою з грошима у сумі 2500 гривень та документами, після чого втік.

Як встановили правоохоронці до скоєння злочину причетний 22-річний львів’янин. Речові докази поліцейські у нього вилучили.

 За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння інших правопорушень.


Во Львове правоохранители задержали злоумышленника, причастного к разбойному нападению. На проспекте Черновола мужчина напал на прохожего, избил его и завладел сумочкой с деньгами и документами. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

19 сентября в милицию за помощью обратился 57-летний мужчина, который сообщил, что около пяти часов утра на проспекте Черновола во Львове на него сзади напал злоумышленник и избил его. По словам заявителя, когда он потерял сознание, нападающий завладел его сумочкой с деньгами в сумме 2500 гривен и документами, после чего скрылся.

Как установили правоохранители к совершению преступления причастен 22-летний львовянин. Вещественные доказательства полицейские у него изъяли.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.187 (разбой) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от четырех до семи лет лишения свободы.

Проводится досудебное расследование, злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Правоохранители проверяют причастность задержанного к совершению других преступлений.