шампур, ранили, Бугский районВ Буському районі під час відпочинку на озері львів'янин був поранений шампуром його ж другом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Шевченківський відділ поліції 18 липня звернувся 42-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що на березі озера поблизу одного з сіл Буського району його поранили. Правоохоронці попередньо встановили, що того дня потерпілий відпочивав разом із друзями біля озера. Між ним та 44-річним місцевим мешканцем виник конфлікт під час якого зловмисник проштрикнув шампуром грудну клітку заявника. Внаслідок цього потерпілий отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у хірургічне відділення однієї із львівських лікарень з діагнозом: проникаюча колота рана шлунка та тонкого кишківника.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.


В Бугском районе во время отдыха на озере львовянина ранил шампуром его же друг. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции 18 июля обратился 42-летний львовянин. Мужчина сообщил, что на берегу озера вблизи одного из сел Бугского района был ранен. Правоохранители предварительно установили, что в тот день потерпевший отдыхал вместе с друзьями у озера. Между ним и 44-летним местным жителем возник конфликт во время которого злоумышленник проткнул шампуром грудную клетку заявителя. В результате пострадавший получил телесные повреждения и был госпитализирован в хирургическое отделение одной из львовских больниц с диагнозом: проникающая колотая рана желудка и тонкого кишечника.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.121 Уголовного кодекса Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение). Совершение этого преступления наказывается лишением свободы на срок от пяти до восьми лет.