Брюховичи, автоперевозчик, маршрут №8, петицияМешканці Брюховичей звернулись до міської ради із проханням змінити перевізника на 8-му маршруті. Така петиція зареєстрована на Сайті місцевих петицій.

"Шановні депутати Львівської міської ради! Звертаюсь до Вас від імені мешканців смт Брюховичі, які вже багато років страждають від того, що перевізники неякісно надають свої послуги. З року в рік одна і та ж картина: довжелезні черги; вщент забиті автобуси; в час пік в маршрутне таксі можна сісти лише на кінцевих зупинках маршруту; хамство водіїв", - пише автор петиції Арсен Олійник.

Як зазначається в петиції, на початку 2017 року перевізник 8-го маршруту зобов'язався змінити ситуацію, і в перші два місяці ситуація змінилась на краще, проте ненадовго.

"В результаті недотримання зобов'язань перевізником становище на сьогодні стало критичним. Громада селища готова до радикальних заходів задля покращення ситуації. Просимо винести питання про зміну перевізника 8-го маршруту в смт Брюховичі", - підкреслює автор петиції.

До кінця збору підписів залишилось 54 дні, необхідно зібрати 500 підписів.


Жители Брюховичей обратились в городской совет с просьбой сменить перевозчика на 8-м маршруте. Такая петиция зарегистрирована на Сайте местных петиций.

"Уважаемые депутаты Львовского городского совета! Обращаюсь к Вам от имени жителей пгт Брюховичи, которые уже много лет страдают от того, что перевозчики некачественно предоставляют свои услуги. Из года в год одна и та же картина: длинные очереди; полностью забиты автобусы; в час пик в маршрутное такси можно сесть только на конечных остановках маршрута, хамство водителей", - пишет автор петиции Арсен Олейник.

Как отмечается в петиции, в начале 2017 года перевозчик 8-го маршрута обязался изменить ситуацию, и в первые два месяца действительно стало лучше, однако ненадолго.

"В результате несоблюдения обязательств перевозчиком положение сегодня стало критическим. Громада поселка готова к радикальным мерам для улучшения ситуации. Просим вынести вопрос об изменении перевозчика 8-го маршрута в пгт Брюховичи", - подчеркивает автор петиции.

До конца сбора подписей осталось 54 дня, необходимо собрать 500 подписей.