Броды, колодец, младенецНа Львівщині породілля викинула новонароджене немовля у криницю. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської поліції.

19 червня, близько 16.30 до працівників Бродівського відділення поліції надійшла інформація від медиків міської лікарні про те, що до них з післяпологовою кровотечею поступила 30-річна мешканка міста Броди. Жінку було госпіталізовано.

"Встановлено, що жінка була вагітною, проте на обліку у лікарів не перебувала. Сьогодні зранку, за її словами, вона народила дитину, загорнула її у поліетиленовий пакет та викинула у криницю на своєму подвір’ї. Працівники відділення поліції спільно з рятувальниками вже дістали з криниці тіло новонародженого немовляти без ознак життя",- розповів начальник Бродівського відділення поліції Йосип Галицький.

На місці працює слідчо-оперативна група. Буде призначено експертизи, зокрема й судово-медичну, під час якої медики встановлять причину смерті дитини, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине роженица выбросила новорожденного младенца в колодец. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской полиции.

19 июня, около 16.30 к работникам Бродовского отделения полиции поступила информация от медиков городской больницы о том, что к ним с послеродовым кровотечением поступила 30-летняя жительница города Броды. Женщина была госпитализирована.

"Установлено, что женщина была беременной, однако на учете у врачей не находилась. Сегодня утром, по ее словам, она родила ребенка, завернула его в полиэтиленовый пакет и выбросила в колодец на своем дворе. Работники отделения полиции совместно со спасателями достали из колодца тело новорожденного младенца без признаков жизни", - рассказал начальник Бродовского отделения полиции Иосиф Галицкий.

На месте работает следственно-оперативная группа. Будут назначенЫ экспертизы, в том числе судебно-медицинская, во время которой медики установят причину смерти ребенка, решается вопрос об открытии уголовного производства.