ремонт, дорогаДля руху транспорту буде перекрито ділянку вул. Старознесенській. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, у зв’язку з проведенням робіт з каналізування на вул. Старознесенській, з 20 травня, з 08.00 і до 22.00 1 жовтня 2019 року, буде перекрито для руху транспорту вул. Старознесенську, на відрізку від вул. Богданівської до вул. Польової.

Роботи виконує ТзОВ "Житлоінвестбуд" на замовлення ЛМКП "Львівводоканал".

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

db8504782823f6646bae1d911a0f0c03.jpg


Для движения транспорта будет перекрыт участок на ул. Старознесенская. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета, в связи с проведением работ по канализации на ул. Старознесенская, с 20 мая, с 08.00 и до 22.00 1 октября 2019, будет перекрыта для движения транспорта ул. Старознесенская, на отрезке от ул. Богдановской до ул. Полевой.

Работы выполняет ООО "Житлоинвестстрой" по заказу ЛГКП "Львовводоканал".

Департамент жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета просит прощения у жителей за временные неудобства, связанные с проведением необходимых ремонтных работ.