самолет, ЧП18 травня трапилась нештатна ситуація з бортом Boeing 737-400 авіакомпанії Bukovyna, що виконував рейс BKV2169 Львів-Анталія на замовлення туроператора Join UP. Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорта "Львів" імені Данила Галицького.

Дорогою з Анталії до Львова у салоні відбулася розгерметизація, після чого спрацювала система подачі кисню, але екіпаж зумів успішно посадити повітряне судно в аеропорту "Львів". На львівському летовищі усім пасажирам літака було надано оперативну медичну та психологічну допомогу.

Для пасажирів зуміли знайти інший борт авіакомпанії YanAir, який міг би доставити їх у Анталію, але, станом на вчорашній вечір, цього не вдалося здійснити у зв’язку з недокомплектацією персоналу літака. Сьогодні зранку також не вдалося вчасно вилетіти, оскільки, виявилося, що у літака авіакомпанії YanAir немає сертифікації для польотів у Туреччину.

Усім пасажирам було надано послуги, передбачені правилами у випадку з затримкою рейсу.

Станом на 11:24 усі формальності вдалося залагодити і літак злетів у напрямку Анталії.


18 мая произошло нештатная ситуация с бортом Boeing 737-400 авиакомпании Bukovyna, выполнявший рейс BKV2169 Львов-Анталия на заказ туроператора Join UP. Об этом сообщает пресс-служба Международного аэропорта "Львов" имени Даниила Галицкого.

По дороге из Анталии во Львов в салоне произошла разгерметизация, после чего сработала система подачи кислорода, но экипаж сумел успешно посадить воздушное судно в аэропорту "Львов". На львовском аэродроме всем пассажирам самолета была предоставлена оперативная медицинская и психологическая помощь.

Для пассажиров сумели найти другой борт авиакомпании YanAir, который мог бы доставить их в Анталию, но этого не удалось осуществить в связи с недокомплектацией персонала самолета. Сегодня утром также не удалось вовремя вылететь, поскольку оказалось, что у самолета авиакомпании YanAir нет сертификации для полетов в Турцию.

Всем пассажирам были предоставлены услуги, предусмотренные правилами в случае с задержкой рейса.

По состоянию на 11:24 все формальности удалось уладить и самолет взлетел в направлении Анталии.