мост, ремонтДорожники виконують роботи з відновлення аварійного моста на автодорозі Н-13 Львів - Самбір – Ужгород. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядна організація виконує роботи з відновлення аварійного моста через р. Дністер у с. Тершів, який є складовою автомобільної дороги загального користування державного значення Н-13 Львів - Самбір - Ужгород.

Ремонт моста розпочато у 2018 році. На сьогоднішній день виконані роботи з розбирання існуючого дорожнього одягу, влаштування накладної плити та влаштування перехідних плит на одній смузі руху.

Попереду роботи з влаштування асфальтобетонного дорожнього покриття, бар’єрного та перильного огородження.

ba391b5fa469426b40aa37b930ab081e.jpg


Дорожники выполняют работы по восстановлению аварийного моста на автодороге Н-13 Львов - Самбор - Ужгород. Об этом сообщает Служба автомобильных дорог в Львовской области.

По заказу Службы автомобильных дорог в Львовской области подрядная организация выполняет работы по восстановлению аварийного моста через р. Днестр в с. Тершев, который является составной автомобильной дороги общего пользования государственного значения Н-13 Львов - Самбор - Ужгород.

Ремонт моста начато в 2018 году. На сегодняшний день выполнены работы по разборке существующей дорожной одежды, устройству накладной плиты и устройству переходных плит на одной полосе движения.

Впереди работы по устройству асфальтобетонного дорожного покрытия, барьерного и перильного ограждения.