Дрогобыч, вокзал, перрон, обокрал, телефонМешканець Дрогобича обікрав на пероні залізничного вокзалу 16-річну дівчину. За крадіжку мобільного телефону 26-річному чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, інформує "Варта 1". 

В Дрогобицький відділ поліції наприкінці січня звернувся 41-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що під час проїзду в електропоїзді сполученням Трускавець–Львів у його 16-річної падчерки з кишені куртки викрали мобільний телефон Samsung Galaxy. Сума завданих збитків становить п’ять тисяч гривень.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 26-річний місцевий мешканець. Він викрав телефон у потерпілої, перебуваючи на пероні дрогобицького залізничного вокзалу.  

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Проводиться перевірка на причетність зловмисника до скоєння інших злочинів, триває досудове розслідування.


Житель Дрогобыча обокрал на перроне железнодорожного вокзала 16-летнюю девушку. За кражу мобильного телефона 26-летнему мужчине грозит до трех лет лишения свободы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, информирует "Варта 1". 

В Дрогобычский отдел полиции в конце января обратился 41-летний местный житель. Мужчина сообщил, что во время проезда в электропоезде сообщением Трускавец-Львов у его 16-летней падчерицы из кармана куртки похитили мобильный телефон Samsung Galaxy. Сумма нанесенного ущерба составляет пять тысяч гривен.

Во время досудебного расследования полицейские установили, что к краже причастен 26-летний местный житель. Он похитил телефон у потерпевшей, находясь на перроне Дрогобычского железнодорожного вокзала.

Злоумышленнику сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.185 (кража) Уголовного кодекса Украины. Ему грозит до трех лет лишения свободы. Проводится проверка на причастность злоумышленника к совершению других преступлений, продолжается досудебное расследование.