военная прокуратура, "Вознесение", парк

Військова прокуратура Західного регіону України зареєструвала кримінальне провадження за фактом незаконної порубки дерев і чагарників службовими особами ТзОВ “АрхіБуд” на території земельної ділянки, що розташована по вул. Довбуша, 15 у м. Львові. Про це повідомив на своїй сторінці у Facеbook воєнний прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

За його словами, своїми діями вказані особи зумисне заподіяли шкоду державі в розмірі понад 76 тисяч гривень. Відомості про злочин за ст. 246 КК України внесені до ЄРДР.


Военная прокуратура Западного региона Украины зарегистрировала уголовное производство по факту незаконной вырубки деревьев и кустарников должностными лицами ООО "Архибуд" на территории земельного участка, расположенного по ул. Довбуша, 15 во Львове. Об этом сообщил на своей странице в Facеbook военный прокурор Западного региона Олег Сенюк.

По его словам, своими действиями указанные лица умышленно причинили вред государству в размере более 76 000 гривен. Сведения о преступлении по ст. 246 УК Украины внесены в ЕРДР.