трамвай, рельсыСьогодні вранці у Львові на перехресті вулиць Замарстинівської і Гайдамацької зійшов з колій трамвай №6. Про це повідомляють "Львівські новини"

З тієї причини рух вулицею Замарстиніською біля місцевого ринку заблокований, автівки об'їжджають трамвай вулицею Лемківською.

Як зазначає видання, на цьому ж місці трамвай уже сходив з рейок у п'ятницю -- тоді, аби повернути його на колії, довелось застосувати кран.

До слова, що поворот із вулиці Замарстинівської на Гайдамацьку є одним із найскладніших для трамваїв. Серед львів'ян з тієї причини навіть побутує вислів "вивертатися, як шістка на Гайдамацькій".


Сегодня утром во Львове на перекрестке улиц Замарстиновской и Гайдамацкой сошел с рельсов трамвай №6. Об этом сообщают "Львовские новости".

По той причине движение по улице Замарстиниською у местного рынка было заблокировано, машины объезжали трамвай по улице Лемковской.

Как отмечает издание, на этом же месте трамвай уже сходил с рельсов в пятницу - тогда, чтобы вернуть его на пути, пришлось применить кран.

К слову, поворот с улицы Замарстиновской на Гайдамацкую является одним из самых сложных для трамваев. Среди львовян по этой причине даже бытует выражение "изворачиваться, как шестерка на Гайдамацкой".