кофе, подделкаУ Львові працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції України припинили потужне виробництво фальсифікованої кави. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Так, 44-річний львів'янин на власному подвір'ї облаштував виробництво фальсифікованої кавової продукції відомого товаровиробника. У двоповерховій будівлі на першому поверсі знаходився спортзал, а на другому - міні-завод. Доречі, потрапити на другий поверх можна було лише за допомогою електроліфту.

Добова виробнича потужність - до тисячі пачок кави.

Людина, яка відповідала за організацію збуту, мешкала у м. Охтирка Сумської області. За місцем його проживання знаходився так званий "офіс продаж". У мережі Інтернет він розміщував оголошення та приймав замовлення від клієнтів.

"Кава" розповсюджувалась на оптових ринках Львова, а також у мережі невеличких торговельних закладах Західного регіону.

Поліцейські вилучили обладнання для виробництва та пакування кави, понад 19 тисяч упаковок готової до реалізації продукції, майже 100 кілограмів сировини, паперову тару, а також 17 тисяч гривень.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.


Во Львове сотрудники Департамента защиты экономики Главного управления Национальной полиции в Львовской области прекратили мощное производство фальсифицированного кофе. Об этом сообщает пресс-служба ГУ НП во Львовской области.

Так, 44-летний львовянин у себя во дворе устроил производство фальсифицированной кофейной продукции  известного товаропроизводителя. В двухэтажном здании на первом этаже находился спортзал, а на втором - мини-завод. Кстати, попасть на второй этаж можно было только с помощью электролифта.

Суточная производственная мощность - до тысячи пачек кофе.

Человек, который отвечал за организацию сбыта, жил в г. Ахтырка Сумской области. По месту его жительства находился так называемый "офис продаж". В сети Интернет он размещал объявления и принимал заказы от клиентов.

"Кофе" распространялся на оптовых рынках Львова, а также в сети небольших торговых точек Западного региона.

Полицейские изъяли оборудование для производства и упаковки кофе, более 19 000 упаковок готовой к реализации продукции, почти 100 килограммов сырья, бумажную тару, а также 17 000 гривен.

Уголовное производство открыто по ч. 3 ст. 229 (незаконное использование знака для товаров и услуг, фирменного наименования, квалифицированного указания происхождения товара) Уголовного кодекса Украины.