Лычаковская, ремонтУ п'ятницю почнуть ремонтувати вулицю Личаківську. Тут буде проведена реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі і ремонт усіх комунікацій. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Триватимуть роботи 8 місяців. Орієнтовна вартість робіт 6 млн євро.

"Цього року плануємо провести капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічної). Роботи плануємо розпочати з кінця цього тижня – з п’ятниці. Тут буде проведена реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі, і найголовніше - це виконати ремонт усіх комунікацій. Частина авансу вже проплачена в рамках угоди, яку ми уклали в 2013 році з компанією "Онур". Роботи відбуватимуться відповідно до кредитного договору з Європейським банком реконструкції та розвитку, - розповів директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза.

Ремонт дороги по вул. Личаківській здійснюватиметься у три етапи. Перший етап - це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова - щоб відновити рух трамвай № 7 на Погулянку. Другий етап -  роботи на ділянці до вул. Б.Котика. І третій етап – роботи на ділянці від вул. Б.Коти до вул. Пасічної.


В пятницу начнут ремонтировать улицу Лычаковскую. Здесь будет проведена реконструкция дорожного покрытия, замена трамвайного пути, контактной сети и ремонт всех коммуникаций. Об этом сообщила пресс-служба Львовского городского совета.

Работы продояться 8 месяцев. Ориентировочная стоимость работ 6 млн евро.

"В этом году планируем провести капитальный ремонт ул. Лычаковской (на участке от ул. Мечникова до ул. Пасечной). Работы планируем начать с конца этой недели - с пятницы. Здесь будет проведена реконструкция дорожного покрытия, замена трамвайного пути, контактной сети, и самое главное - ремонт всех коммуникаций. Часть аванса уже проплачена в рамках соглашения, которое мы заключили в 2013 году с компанией "Онур". Работы будут проходить в соответствии с кредитным договором с Европейским банком реконструкции и развития, - рассказал директор ЛКП "Львовавтодор" Олег Береза.

Ремонт дороги по ул. Лычаковской будет осуществляться в три этапа. Первый этап - это работы на перекрестке ул. Лычаковской с ул. Мечникова - чтобы восстановить движение трамвая № 7 на Погулянку. Второй этап - работы на участке до ул. Б.Котика. И третий этап - работы на участке от ул. Б.Коты до ул. Пасечной.