корова, убила42-річний житель одного із сіл Кам’янка-Бузького району на Львівщині повідомив у поліцію, що його односельчанку вбила корова. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В Кам’янка-Бузьке відділення поліції 17 березня за допомогою звернувся мешканець одного із сіл району. Він повідомив про смерть своєї 33-річної односельчанки. За словами чоловіка, жінку смертельно травмувала її корова.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. попередньо встановлено, що травми, від яких померла жінка, дійсно могли бути завдані коровою.

Тіло скероване на експертне дослідження, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


42-летний житель одного из сел Каменка-Бугского района Львовской области сообщил в полицию, что его односельчанку убила корова. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Каменка-Бугское отделение полиции 17 марта по помощью обратился житель одного из сел района. Он сообщил о смерти своей 33-летней односельчанки. По словам мужчины, женщину смертельно травмировала ее корова.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. предварительно установлено, что травмы, от которых скончалась женщина, действительно могли быть нанесены коровой.

Тело направлено на экспертизу, решается вопрос об открытии уголовного производства.