пожар, отравление, мужчинаУ Львові на пожежі чоловік отруївся продуктами горіння. Пожежа сталася на вулиці Кульпарківській. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

19 січня о 10:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Кульпарківська. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі трьохповерхового житлового будинку.

О 10:46 вогнеборці локалізували пожежу, та о 10:49 повністю ліквідували. На пожежі отримав отруєння продуктами горіння власник квартири - чоловік 1975 року народження, якого в стані легкого ступеня важкості госпіталізовано у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню. 

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м. та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються.


Во Львове на пожаре мужчина отравился продуктами горения. Пожар произошел на улице Кульпарковской. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

19 января в 10:31 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г.. Львове на ул. Кульпаркивска. Пожар возник в квартире на втором этаже трехэтажного жилого дома.

В 10:46 пожарные локализовали пожар, и в 10:49 полностью ликвидирован. На пожаре получил отравление продуктами горения владелец квартиры - мужчина 1975 года рождения, которого в состоянии легкой степени тяжести госпитализированы в Коммунальную 8-м городскую клиническую больницу.

В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 5 кв.м. и повреждены вещи домашнего обихода на площади 5 кв.м. К ликвидации пожара привлекли 8 человек личного состава и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются.