достопримечательности, Львов, персональный гид, путеводительНа Львівщині стартує мандрівний проект "Персональний гід Львівщиною". Це путівник із цікавими локаціями області для мандрівників на будь-який смак. Про розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталія Табака.

"Ідея полягає в тому, аби пропонувати на кожний вікенд нову локацію на території області. Це така персональна інструкція, яка надає відповіді на запитання – куди поїхати, що подивитися, що скуштувати, де заночувати, який сувенір придбати, як добратися. Щоразу будуть поради тематичні та мандрівні. Це дуже гнучкий путівник, який допоможе мандрівникам почувати себе комфортно, а також відвідати найцікавіші місця Львівської області", - зазначила Наталія Табака. 

Наступною локацією стане Миколаївський район, зокрема мандрівникам запропонують відвідати Резиденцію Святого Миколая.

Ознайомитись із туристичними стежками мандрівники зможуть на сайті Львівської ОДА, Дивись.інфо, та в ефірі ДУЖЕ радіо. Також в межах проекту діятиме фейсбук сторінка, де усі мандрівники, які скористались Персональним гідом, зможуть поділитися враженнями, фото та відеоматеріалами. Результатом мандрівних вікендів Львівщиною стане путівник для любителів подорожей.


На Львовщине стартует туристический проект "Персональный гид по Львовщине". Это путеводитель с интересными локациями области для путешественников на любой вкус. Об рассказала начальник управления туризма и курортов Львовской облгосадминистрации Наталья Табака.

"Идея заключается в том, чтобы предлагать на каждый уикенд новую локацию на территории области. Это такая персональная инструкция, которая дает ответы на вопрос - куда поехать, что посмотреть, что попробовать, где заночевать, сувенир приобрести, как добраться. Каждый раз будут советы тематические и странствующие. Это очень гибкий путеводитель, который поможет путешественникам чувствовать себя комфортно, а также посетить самые интересные места Львовской области", - отметила Наталья Табака.

Следующей локацией станет Николаевский район, в частности путешественникам предложат посетить Резиденцию Святого Николая.

Ознакомиться с туристическими тропами путешественники смогут на сайте Львовской ОГА, Дивись.инфо, и в эфире Дуже радио. Также в рамках проекта будет действовать фейсбук страница, где все путешественники, которые воспользовались Персональным гидом, смогут поделиться впечатлениями, фото и видеоматериалами. Результатом путешествующих уикендов по Львовской области станет путеводитель для любителей путешествий.