такси, столбики, ДТПУ Львові водій таксі заснув за кермом та збив 13 стовпців на вулиці Горбачевського. Збитки оцінили у 5,8 тис. грн. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Вранці 12 листопада на вулиці Горбачевського у Львові водій таксі заснув за кермом та зніс 13 антипаркувальних стовпців. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердила речниці патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій. Після аварії у авто відлетіло колесо.

Як уточнив голова Франківської райадміністрації Орест Тимчишин, інцидент трапився близько 7:00 ранку. Збитки оцінили у 5,8 тис. грн. Франківська РА звернулася в поліцію стосовно пошкодження майна, водночас водій погодився відновити стовпці власним коштом.


Во Львове водитель такси заснул за рулем и сбил 13 столбцов на улице Горбачевского. Убытки оценили в 5,8 тыс. грн. Об этом сообщает "Твой город". 

Утром 12 ноября на улице Горбачевского во Львове водитель такси заснул за рулем и снес 13 антипарковочных столбцов. Эту информацию Tvoemisto.tv подтвердила пресс-секретарь патрульной полиции Львовской области Екатерина Рыбий. После аварии у автомобиля отлетело колесо.

Как уточнил председатель Франковской райадминистрации Орест Тимчишин, инцидент произошел около 7:00 утра. Убытки оценили в 5,8 тыс. грн. Франковская РА обратилась в полицию относительно повреждения имущества, одновременно водитель согласился восстановить столбики за свой счет.