автобус, маршрутка, ДТП, пешеходНа вулиці Хуторівка у Львові маршрутка збила чоловіка, який переходив дорогу. Про це повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

ДТП сталася 18 листопада о 21:00 на вул. Хуторівка, за 100 метрів до Стрийської біля автомийки. Зі слів свідків, чоловік, років 65, переходив дорогу у досить темному місці.

"Важке дихання, але є, без свідомості. Кажуть, що удар був у спину, відповідно, підозра серйозної травми хребта. Прибула швидка, забрала в лікарню, з слів медиків, ніби у 8 лікарню", - йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, водій маршрутного автобуса, 57-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, 59-річного жителя одного з сіл Пустомитівського району. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На улице Хуторивка во Львове маршрутка сбила мужчину, который переходил дорогу. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

ДТП произошло 18 ноября в 21:00 на ул. Хуторивка, 100 метров Стрыйской возле автомойки. По словам свидетелей, мужчина, лет 65, переходил дорогу в достаточно темном месте.

"Тяжелое дыхание, но есть, без сознания. Говорят, что удар был в спину, соответственно, подозрение серьезной травмы позвоночника. Прибывшая скорая забрала в больницу, из слов медиков, что в 8 больницу", - говорится в сообщении.

Как установили правоохранители, водитель маршрутного автобуса, 57-летний львовянин, совершил наезд на пешехода, 59-летнего жителя одного из сел Пустомытовского района. В результате ДТП пешеход получил телесные повреждения и был госпитализирован.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.