пожар, часть, военныеВогнеборці ліквідували пожежу в адміністративній будівлі військової частини, яка розташована в Яворівському районі.

19 листопада о 05:03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Старичі Яворівського району. Пожежа виникла в адміністративній будівлі розміром 40х12 м.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, будівля була повністю охоплена вогнем.

Внаслідок пожежі отримав термічний опік спини та обох верхніх кінцівок чоловік 1978 року народження, якого в стані середньої важкості госпіталізовано у Новояворівську районну лікарню. Під час проведення робіт з ліквідації пожежі вогнеборці в одному з приміщень виявили тіло загиблого чоловіка.

О 06:26 вогнеборці локалізували пожежу та о 08:08 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено будівлю.

До ліквідації пожежі залучили 35 чоловік особового складу та 6 одиниць спецтехніки від ДСНС та 26 чоловік й 6 одиниць спецтехніки від військовослужбовців.

Як повідомили у прес-службі Сухопутних військ ЗС України, внаслідок загоряння будівлі загинув офіцер, ще один дістав травм і з опіками був оперативно доставлений до Центральної районної лікарні міста Новояворівськ.

03cefa1704350e94553e3b5ad4358e0a.jpg


Пожарные ликвидировали пожар в административном здании воинской части, расположенной в Яворовском районе.

19 ноября в 5:03 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в с. Старычи Яворовского района. Пожар возник в административном здании размером 40х12 м.

На момент прибытия пожарных к месту вызова, здание было полностью охвачено огнем.

В результате пожара получил термический ожог спины и обеих верхних конечностей мужчина 1978 года рождения, который в состоянии средней тяжести госпитализирован в Новояворовскую районную больницу. Во время проведения работ по ликвидации пожара пожарные в одном из помещений обнаружили тело погибшего мужчины.

В 6:26 пожарные локализовали пожар и в 8:08 полностью ликвидировали. В результате пожара огнем уничтожено здание.

К ликвидации пожара привлекли 35 человек личного состава и 6 единиц спецтехники от ГСЧС и 26 человек и 6 единиц спецтехники от военнослужащих.

Как сообщили в пресс-службе Сухопутных войск ВС Украины, в результате возгорания здания погиб офицер, еще один получил травмы и с ожогами был оперативно доставлен в Центральную районную больницу города Новояворовск.