Грибовичский полигон, строительство, свердловиныНаступного тижня оголосять конкурс на будівництво свердловин на Грибовицькому сміттєзвалищі. Про це повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, передає Львівський портал

Наступного тижня Львівська міська рада оголосить конкурс на будівництво 15 свердловин на Грибовицькому сміттєзвалищі.

“Наступного тижня конкурс на будівництво 15 свердловин на Грибовицькому полігоні. Це пропозиція від компанії Egis”, – зазначив він.

Також Сергій Бабак зазначив, що місто досі немає ділянки для резервного полігону ТПВ.

Як відомо, рекультивовувати сміттєзвалище мали розпочати цього літа. У цьому контексті там мали встановити свердловини, аби зрозуміти, скільки біогазу заховано у тілі сміттєзвалища.


На следующей неделе объявят конкурс на строительство скважин на Грибовичской свалке. Об этом сообщил заместитель городского головы по вопросам ЖКХ Сергей Бабак, передает Львовский портал

На следующей неделе Львовский городской совет объявит конкурс на строительство 15 скважин на Грибовичской свалке.

"На следующей неделе конкурс на строительство 15 скважин на Грибовичской полигоне. Это предложение от компании Egis ", - отметил он.

Также Сергей Бабак отметил, что город до сих пор не имеет участка для резервного полигона ТБО.

Как известно, рекультивировать свалку должны были начать этим летом. В этом контексте там должны были установить скважины, чтобы понять, сколько биогаза спрятано в теле свалки.