З військової частини в/ч 3948 (м. Золочів) на два роки дезертирував мешканець Дніпра.  Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Будучи військовослужбовцем військової частини - польова пошта В3948 в званні солдат, уродженець Дніпра о 08:15 13 серпня 2015 року самовільно залишив розташування військової частини польова пошта В3948 (Львівська область, м. Золочів) та не виконував обов'зки по 15:40 13 червня 2017 року, не заявляючи про своє місцезнаходження до правоохоронних органі чи органів державного управління.

В судовому засіданні обвинувачений визнав винним себе в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні та пояснив, що свідомо залишив розташування військової частини в зв'язку із сімейними обставинами.

Золочівський районний суд Львівської області визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 407 КК України, та призначив покарання у виді трьох років позбавлення волі. Проте звільнив від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю один рік.

Из части на Львовщине дезертировал житель Днепра

Из военной части в/ч 3948 (г. Золочев) на два года дезертировал житель Днепра. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/69926536

Будучи военнослужащим воинской части - полевая почта В3948 в звании солдат, уроженец Днепра в 08:15 13 августа 2015 года самовольно покинул расположение воинской части - полевая почта В3948 (Львовская область,. Золочев) и не выполнял обязанности по 15:40 13 июня 2017 года, не заявляя о своем местонахождении в правоохранительные органы или органы государственного управления.

В судебном заседании обвиняемый признал виновным себя в инкриминируемом ему уголовном правонарушении и пояснил, что сознательно покинул расположение воинской части в связи с семейными обстоятельствами.

Золочевский районный суд Львовской области признал мужчину виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.4 ст. 407 УК Украины, и назначил наказание в виде трех лет лишения свободы. Однако освободил от отбывания наказания с испытательным сроком в один год.