фестиваль сыра и вина20-22 жовтня у Львівському палаці мистецтв відбудеться свято сиру і вина (Lviv Сheese and Wine Festival). Про це повідомляється на офіційному туристичному сайті міста.  www.cheeseandwine.com.ua

Свято сиру і вина у Львові є гарною нагодою більше довідатись про культуру сироваріння та традиції виноробства у Львові, відвідати ярмарок, забави, конкурси, концерти музичних колективів та безумовно скуштувати доброго сиру та хорошого вина, повідомляють організатори.

Щодня на Святі сиру та вина 20-22 жовтня гості зможуть відвідати великий Ярмарок сирів та вина, на котрому будуть представлена продукція як великих виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти.

Окрім смакування та продажу ІV Свято сиру та вина запропонує приготувати різноманітні сирні страви самостійно і усією родиною!


20-22 октября во Львовском дворце искусств состоится праздник сыра и вина (Lviv Сheese and Wine Festival). Об этом сообщается на официальном туристическом сайте города. www.cheeseandwine.com.ua

Праздник сыра и вина во Львове является хорошей возможностью больше узнать о культуре сыроварения и традиции виноделия во Львове, посетить ярмарку, забавы, конкурсы, концерты музыкальных коллективов и, безусловно, попробовать хорошего сыра и хорошего вина, сообщают организаторы.

Ежедневно на Празднике сыра и вина 20-22 октября гости смогут посетить большую Ярмарку сыров и вина, на котором будет представлена ​​продукция как крупных производителей и импортеров, так и региональные органические продукты.