отруєнняКількість отруєних відвідувачів львівського ресторану збільшилась до 18 осіб, серед них двоє дітей. Про це повідомив завідувач відділення 7 інфекційної клінічної лікарні Володимир Кальчук, пише УНН.

"Щойно до нас надійшло ще троє пацієнтів, які отруїлись в ресторані "Панська чарка". Ми всіх їх госпіталізували. У них висока температура, блювота. Стан інших пацієнтів середньої важкості", - розповів Кальчук.

За інформацією департаменту цивільного захисту ЛОДА, раніше за медичною допомогою до лікарів звернулось 15 осіб, в тому числі двоє дітей, з числа тих, хто святкував весілля та дні народження в ресторані у Львові на вулиці Винниченка.


Количество отравившихся посетителей львовского ресторана увеличилось до 18 человек, среди них двое детей. Об этом сообщил заведующий отделением 7 инфекционной клинической больницы Владимир Кальчук, пишет УНН.

"К нам поступило еще трое пациентов, отравившихся в ресторане "Панська чарка". Мы всех их госпитализировали. У них высокая температура, рвота. Состояние остальных пациентов средней тяжести", - рассказал Кальчук.

По информации департамента гражданской защиты ЛОГА, ранее за медицинской помощью к врачам обратилось 15 человек, в том числе двое детей, из числа тех, кто праздновал свадьбу и дни рождения в ресторане во Львове на улице Винниченко.