прокуратура, суд, врач, взяткаУ Львові судитимуть лікаря за звинуваченням в отриманні неправомірної вигоди.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

Слідчі поліції завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо лікаря-хірурга міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Встановлено, що обвинувачений отримав від пацієнта 5 тис. грн. за проведення операції і видачу йому виписки з історії хвороби.
Дії лікаря кваліфіковані за ч.4 ст.354 КК України (одержання неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням свого становища поєднане з вимаганням).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Обвинувальні акти спрямовані до Шевченківського районного суду Львова.


Во Львове будут судить врача по обвинению в получении неправомерной выгоды.

Об этом сообщили в прокуратуре Львовской области.

Следователи полиции завершили досудебное расследование в уголовном производстве в отношении врача-хирурга городской клинической больницы скорой медицинской помощи.

Установлено, что обвиняемый получил от пациента 5 тыс. грн. за проведение операции и выдачу ему выписки из истории болезни.

Действия врача квалифицированы по ч.4 ст.354 УК Украины (получение неправомерной выгоды за совершение действий с использованием своего положения совмещенное с вымогательством).

Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок до 3 лет. Обвинительные акты направлены в Шевченковский районный суд Львова.