авиарейс, ПарижУ розкладі з'явилися прямі рейси SkyUp Львів-Париж. Про це повідомляє avianews.com

У довідковому розкладі пошукача авіаквитків Kayak з'явилася інформація про авіарейси Львів-Париж авіакомпанії SkyUp.

Згідно з оприлюдненими даними, польоти будуть здійснюватися в віддалений аеропорт Бове. У розкладі внесений одиничний рейс в суботу, 26 жовтня, і щотижневі рейси по середах в період з 30 жовтня 2019 року по 28 березня 2020 року.

Аvianews.com направив в авіакомпанію запит про її плани щодо польотів зі Львова в Париж. На даний момент у SkyUp немає необхідних прав для виконання рейсів за цим маршрутом, і він відсутній в системі бронювання авіаперевізника.

29 березня 2019 року лоу-кост отримав від Державіаслужби дозвіл на виконання прямих рейсів з Києва та Харкова в Париж з частотою до трьох разів на тиждень на обох маршрутах. Це стало можливим після часткової лібералізації авіасполучення між Україною і Францією.


В расписании появились прямые рейсы SkyUp Львов-Париж. Об этом сообщает avianews.com

В справочном расписании поисковика авиабилетов Kayak появилась информация об авиарейсах Львов-Париж авиакомпании SkyUp.

Согласно обнародованным данным, полеты будут осуществляться в отдаленный аэропорт Бове. В расписании внесен единичный рейс в субботу, 26 октября, и еженедельные рейсы по средам в период с 30 октября 2019 года по 28 марта 2020 года.

Аvianews.com направил в авиакомпанию запрос о ее планах по полетам из Львова в Париж. На данный момент у SkyUp нет необходимых прав для выполнения рейсов по данному маршруту, и он отсутствует в системе бронирования авиаперевозчика.

29 марта 2019 года лоу-кост получил от Госавиаслужбы разрешение на выполнение прямых рейсов из Киева и Харькова в Париж с частотой до трех раз в неделю на обоих маршрутах. Это стало возможным после частичной либерализации авиасообщения между Украиной и Францией.