голый, трассаНа Львівщині повністю голий чоловік бігав по трасі і хотів вчинити самогубство. Неординарна подія трапилася поблизу села Фійна Жовківського району. Про цей випадок повідомляє Андрій Коцур на своїй сторінці у фейсбук, інформує "Цинічний Львів". 

У його дописі йдеться:

“Четвер, 19.09.2019 року їдучи на роботу перед 8 годиною ранку, поблизу с. Фійна, Жовківського району я помітив, що із поля у напрямку дороги біжить мужчина віком 35…40 років. Дана людина була повністю оголонею і згодом вибігла на дорогу та бігла узбіччям. У суміжному та протилежних напрямках їхали автомобілі, котрі також його бачили, однак ніхто жодним чином не реагував. Підїхавши блище, я вирішив зупинитись та з’ясувати, що саме відбувається, бо можливо ця людина потребує допомоги. Зупинившись, підійшов до даного мужчини, від був агресивним, його ноги були у синцях та ранах, із яких йшла кров (був босоніж). Почавши спілкуватись із ним, мені нічого не вдалось з’ясувати, оскільки людина говорила різні нісенітниці, говорив, що хоче закінчити життя самогубством та намагався втекти. Я викликав наряд поліції Жовківського ВП та викликав швидку. Фінал історії: наряд СРПП надав допомогу медичним працівникам і особу госпіталізували у стані сильного переохолодження. В момент, коли на місці вже був екіпаж поліції і під’їхала швидка зупинився мужчина на автомобілі “нива” (щиро ДЯКУЮ ВАМ добродію), котрий допоміг встановити особу даного чоловіка та можливе місце його проживання. Він виявився мешканцем с. Крехів, Жовківського району. Його батько є людиною поважного віку та при спілкуванні із дільничим офіцером поліції повідомив, що вчора 18.09.2019 року, пізно у вечері його син під час приступу (оскільки є інвалідом 3 групи) утік з дому, але через відсутність коштів на своєму мобільному телефоні батько не зміг повідомити поліцію. Коли дільничий повідомив, що син знайдений і його госпіталізовано та йому надається необхідна допомога, літній чоловік сказав ,,дякую,, і просто розплакався. Ніби все…. “HAPPY END”, та ні…..(((

Написаний пост не для похвали, ніби…,,ось які ми молодці,, справа в іншому.

Із моменту моєї зупинки до приїзду екіпажу поліції, автомобіля медичної допомоги (дякую І.Є. Шевців за швидке реагування його підлеглих, медиків) пройшло хвилин 20… повз мене та цього чоловіка проїхало автомобілів 15, проїхало на велосипеді 2 людей, однак жоден не зупинився. Хоча кожен бачив неадекватну поведінку мужчини…. усе, що відбувалось у осіб, котрі проїжали повз… викликало насмішку, тикання пальцем, зйомки на свої гаджети. Так от, люди на кого ви перетворились, Вам байдуже на цю людину, а він просто хворий і потребував допомоги. Це хвора людина, котра при іншому збігу обставин, можливо, могла завдати шкоди Вашим рідним чи чого гірше, дітям. А ви впевненні, що чогось подібного не станеться з Вами чи Вашими рідними????? Байдужість вбиває, із цього дуже сумно.

Приїхавши на роботу запитав у чергового чи були дзвінки по цій ситуації…. біда у тому, що ні. У поліцію, чи у швидку ніхто не подзвонив….. усім просто було байдуже".


На Львовщине полностью голый мужчина бегал по трассе и хотел совершить самоубийство. Неординарное событие произошло вблизи села Фийна Жовковского района. Об этом случае сообщает Андрей Коцур на своей странице в Фейсбук, информирует "Циничный Львов"

В его заметке говорится:

"Четверг, 19.09.2019 года уезжая на работу перед 8:00 утра, вблизи с. Фийна, Жовковского района я заметил, что с поля в направлении дороги бежит мужчина в возрасте 35... 40 лет. Данный человек был полностью оголен и впоследствии выбежал на дорогу и бежал по обочине. В смежном и противоположных направлениях ехали автомобили, которые также его видели, однако никто никак не реагировал. Подъехав ближе, я решил остановиться и выяснить, что происходит, потому что возможно этот человек нуждается в помощи. Остановившись, подошел к данному мужчине, от был агрессивным, его ноги были в синяках и ранах, из которых шла кровь (был босиком). Начав общаться с ним, мне ничего не удалось выяснить, поскольку человек говорил разные глупости, говорил, что хочет покончить с собой и пытался убежать. Я вызвал наряд полиции Жовковского ОП и вызвал скорую. Финал истории: наряд СРПП оказал помощь медицинским работникам и человек госпитализирован в состоянии сильного переохлаждения. В момент, когда на месте уже был экипаж полиции и подъехала скорая, остановился мужчина на автомобиле "Нива" (искренне спасибо Вам, господин), который помог установить личность данного человека и возможное место его проживания. Он оказался жителем с. Крехов, Жовковского района. Его отец является человеком почтенного возраста и при общении с участковым офицером полиции сообщил, что вчера 18.09.2019 года, поздно вечером его сын во время приступа (поскольку является инвалидом 3 группы) сбежал из дома, но из-за отсутствия средств на своем мобильном телефоне отец не смог сообщить в полицию. Когда участковый сообщил, что сын найден и он госпитализирован и ему оказывается необходимая помощь, пожилой мужчина сказал "спасибо" и просто расплакался. Вроде все .... "HAPPY END", и нет ... .. (((

Написанный пост не для похвалы, что "вот какие мы молодцы",  дело в другом.

С момента моей остановки до приезда экипажа полиции, автомобиля медицинской помощи (спасибо И.Е. Сапожников за быстрое реагирование его подчиненных, медиков) прошло минут 20... мимо меня и этого человека проехало автомобилей 15 проехало на велосипеде 2 человек, однако ни один не остановился. Хотя каждый видел неадекватное поведение мужчины... все, что происходило у лиц, которые проезжали мимо... вызвало насмешку, тыканье пальцем, съемки на свои гаджеты. Так вот, люди, на кого вы превратились, Вам все равно на этого человека, а он просто больной и нуждался в помощи. Это больной человек, который при ином стечении обстоятельств, возможно, мог нанести вред Вашим родным или чего хуже, детям. А вы уверены, что ничего подобного не произойдет с Вами или Вашими родными????? Равнодушие убивает, поэтому очень грустно.

Приехав на работу, спросил у де журного, были ли звонки по этой ситуации... Беда в том, что нет. В полицию или в скорую никто не позвонил... всем просто было все равно".