ограбление, остановкаНа Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, причетного до пограбування жінки на автобусній зупинці. Чоловік зірвав з шиї потерпілої золотий ланцюжок з кулоном. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

До поліції 18 вересня звернулась 26-річна мешканка одного з сіл району. Жінка повідомила, що близько 16.45 у сусідньому селі на автобусній зупинці невідомий зловмисник зірвав у неї з шиї золотий ланцюжок з кулоном.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 25-річний мешканець міста Новий Розділ. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до чотирьох років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.


На Львовщине правоохранители задержали злоумышленника, причастного к ограблению женщины на автобусной остановке. Мужчина сорвал с шеи потерпевшей золотую цепочку с кулоном. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В полицию 18 сентября обратилась 26-летняя жительница одного из сел района. Женщина сообщила, что около 16.45 в соседнем селе на автобусной остановке неизвестный злоумышленник сорвал у нее с шеи золотую цепочку с кулоном.

Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен 25-летний житель города Новый Раздел. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.186 (грабеж) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - до четырех лет лишения свободы.

Проводится досудебное расследование, злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения.