чиновник, взятка, иностранецЛьвівського посадовця затримали при отриманні хабаря розміром 2 тис. доларів США від іноземця.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Слідчі прокуратури повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.368 КК України головному спеціалісту відділу організації запобігання нелегальній міграції управління ДМС України у Львівській області.

Службовець вимагав та одержав від громадянина іноземної держави неправомірну вигоду в сумі 2 тис доларів США за невжиття заходів щодо його депортації за межі України  також видачу посвідки на тимчасове проживання його громадянській дружині.

Працівник міграційної служби був затриманий під час отримання хабаря.


Львовского чиновника задержали при получении взятки в 2 тыс. долларов США от иностранца.

Об этом сообщили в прокуратуре Львовской области.

Следователи прокуратуры сообщили о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 3 ст.368 УК Украины главному специалисту отдела организации предотвращения нелегальной миграции управления по делам иностранцев и лиц без гражданства миграционной службы во Львовской области.

Служащий требовал и получил от гражданина иностранного государства неправомерную выгоду в сумме 2 тыс долларов США за непринятие мер по его депортации за пределы Украины, а также выдачу вида на жительство его гражданской жене.

Работник миграционной службы был задержан при получении взятки.