объезд, транспорт, улица, ремонтЗ понеділка перекрито рух транспорту на частині вул. Лисенка. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, з понеділка, 19 серпня, з 08.00 і до 22.00 23 серпня буде перекрито для руху транспорту частину вул. Лисенка, на ділянці від вул. Винниченка до вул. Гуцульська.

Рух перекриватимуть у зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт на вул. Лисенка. Роботи виконує ЛКП "ШРП Галицького району". Об’їзд здійснюватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

8a2cdfac4b279d0c0047e7c6098b8d11.jpg


С понедельника перекрыто движение транспорта на части ул. Лисенка. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета, с понедельника, 19 августа, с 08.00 и до 22.00 23 августа будет перекрыто для движения транспорта часть ул. Лысенко, на участке от ул. Винниченко до ул. Гуцульская.

Движение перекрывать в связи с проведением дорожно-ремонтных работ на ул. Лысенко. Работы выполняет ЛКП "ШРП Галицкого района". Объезд будет осуществляться в соответствии с разработанной временной схемы организации дорожного движения.