детсад, стена, обвалиласьУ дитячому садочку Львова під час відновлювальних робіт обвалилася стіна, є постраждалі. Про це повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

"19.07.2019 о 13:00 на вул. Йосипа Сліпого, 17 в дитячому садочку проводилися відновлювані роботи, внаслідок чого обвалилася стіна. За попередньою інформацією, одного працівника госпіталізовано. На місці події присутні ДСНС, поліція і медики", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, під час виконання аварійно-відновлювальних робіт на підпірній стінці в ЗДО № 92 на вул. Й. Сліпого, 11 стався нещасний випадок. В ході проведення протиаварійних робіт на працівника зсунувся бетонний блок. На місце події оперативно було викликано підрозділи ДСНС та швидку медичну допомогу. Втім, врятувати робітника не вдалося.

"Підпірна стінка в садочку № 92 була в поганому стані. Була створена комісія, яка визнала стінку аварійною. І нами було підготовлено документи на міську комісію ТЕБ та НС, де було прийнято рішення виділити кошти з резервного форду бюджету м. Львова для того, щоби ліквідувати аварійну ситуацію. Відповідно, була визначена компанія для проведення протиаварійних робіт. Зі слів завідувачки садочку, фірма підійшла до робіт відповідально, загородили повністю, щоб не було доступу дітям та стороннім особам до стінки, та почали ремонті роботи. Сьогодні під час виконання робіт на працівника зісунувся бетонний блок. На місце події оперативно було викликано підрозділи ДСНС та швидку медичну допомогу. Втім, врятувати робітника не вдалося", — повідомила Зоряна Довганик, начальниця управління освіти ЛМР.


В детском саду Львова во время восстановительных работ обвалилась стена, есть пострадавшие. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

"19.07.2019 в 13:00 на ул. Иосифа Слепого, 17 в детском саду проводились восстановительные работы, в результате чего обрушилась стена. По предварительной информации, одного работника госпитализировали. На месте происшествия находятся ГСЧС, полиция и медики", - говорится в сообщении.

Как сообщает пресс-служба Львовского городского совета, во время выполнения аварийно-восстановительных работ на подпорной стенке в здо № 92 на ул. И. Слепого, 11 произошел несчастный случай. В ходе проведения противоаварийных работ на работника сдвинулся бетонный блок. На место происшествия оперативно было вызвано подразделение ГСЧС и скорую медицинскую помощь. Но спасти рабочего не удалось.

"Подпорная стенка в саду № 92 была в плохом состоянии. Была создана комиссия, которая признала стенку аварийной. И нами были подготовлены документы на городскую комиссию ТЭБ и ЧС, где было принято решение выделить средства из резервного форда бюджета г. Львов, чтобы ликвидировать аварийную ситуацию. Соответственно, была определена компания для проведения противоаварийных работ. По словам заведующей садика, фирма подошла к работам ответственно, загородили полностью, чтобы не было доступа детям и посторонним лицам к стенке, и начали ремонтные работы. Сегодня при выполнении работ на работника сдвинулся бетонный блок. На место происшествия оперативно было вызвано подразделения ДСНС и скорую медицинскую помощь. Впрочем, спасти рабочего не удалось", - сообщила Зоряна Довганик, начальник управления образования Львовского горсовета.