школа, пандус, проект общественного бюджетаУ львівській школі реалізовано проект громадського бюджету, в рамках якого зокрема встановлений пандус для людей з особливими потребами. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Успішно реалізовано ще один проект громадського бюджету у СЗШ № 42 м. Львова на вулиці Каштановій, 9, який полягає у забезпеченні безперешкодного доступу до будівлі школи.

Як розповів директор СЗШ № 42 Микола Король, усе почалося з того, що вчителі дізналися про громадський бюджет і разом із батьківським комітетом вирішили підготувати проект для участі у цьому конкурсі. Для цього було проведено збори спільно із майорівською громадою і вирішено, що найкраще буде підготувати проект із безпечного входу до школи. Разом із батьками написали проект, який набрав 446 голосів та посів третє місце серед усіх проектів конкурсу.

Згідно із проектом, влаштовано водовідведення, встановлено сходи, замощено бруківкою територію навколо входу до навчального закладу і встановлено пандуси для людей із особливими потребами.

Нагадаємо, що у 2016 році почав діяти проект громадський бюджет м. Львова.  За підсумками голосування перемогло 67 проектів. У 2017 році прийом проектів розпочнеться 15 серпня і триватиме до 15 вересня.


Во львовской школе реализован проект общественного бюджета, в рамках которого в частности установлен пандус для людей с особыми потребностями. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета.

Успешно реализован еще один проект общественного бюджета в СОШ № 42  Львова на улице Каштановой, 9, который заключается в обеспечении беспрепятственного доступа в здание школы.

Как рассказал директор СОШ № 42 Николай Король, все началось с того, что учителя узнали об общественном бюджет еи вместе с родительским комитетом решили подготовить проект для участия в конкурсе. Для этого было проведено собрание совместно с майоровской громадой и решено, что лучше всего будет подготовить проект по безопасному входу в школу. Вместе с родителями написали проект, который набрал 446 голосов и занял третье место среди всех проектов конкурса.

Согласно проекту, устроено водоотведение, установлены лестницы, вымощенна брусчаткой территория вокруг входа в учебное заведение и установлены пандусы для людей с особыми потребностями.

Напомним, что в 2016 году начал действовать проект общественный бюджет Львова. По итогам голосования победили 67 проектов. В 2017 году прием проектов начнется 15 августа и продлится до 15 сентября.