экономия энергии, энергоэффективность, фонд Восточной ЕвропыЕксперти фонду Східна Європа разом з представниками Львівської облдержадміністрації провели семінари у 11 містах області, на яких навчали місцевих мешканців заощаджувати енергію. Про це повідомляє прес-служба Жовківської райадміністрації.

Департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації спільно з Фондом Східна Європа та асоціацією органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати – Україна" провели семінари на тему: "Дбай про майбутнє – використовуй енергію ефективно".

Семінари відбулися в 11 містах Львівщини, зокрема, в Рудках, Судовій Вишні, Турці, Старому Самборі, Ходорові, Глинянах, Сколе, Комарно, Жовкві, Кам’янка-Бузькій та Самборі, слухачами яких стали понад 300 учасників.

Представники департаменту розповіли мешканцям області про механізми Програми енергозбереження для населення Львівщини, зокрема, про відшкодування з обласного бюджету відсотків за кредитами, отриманими на впровадження енергозберігаючих заходів в житлових будинках, а технічний експерт Фонду Східна Європа Олег Масняк ознайомив слухачів з існуючими технологічними можливостями для досягнення енергоефективності в побуті.

 

Евросоюз

Ця публікація була підготовлена в рамках проекту "Просування реформ в регіони" за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ІА "Status Quo" і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.


Эксперты фонда Восточная Европа вместе с представителями Львовской облгосадминистрации провели семинары в 11 городах области, в которых обучали местных жителей экономить энергию. Об этом сообщает пресс-служба Жовковской райадминистрации.

Департамент топливно-энергетического комплекса и энергосбережения облгосадминистрации совместно с Фондом Восточная Европа и ассоциацией органов местного самоуправления "Еврорегион Карпаты - Украина" провели семинары на тему: "Заботься о будущем - используй энергию эффективно".

Семинары прошли в 11 городах Львовщины, в частности, в Рудках, Судовой Вишне, Турке, Старом Самборе, Ходорове, Глинянах, Сколе, Комарно, Жовкве, Каменка-Бугской и Самборе, слушателями которых стали более 300 участников.

Представители департамента рассказали жителям области о механизмах Программы энергосбережения для населения Львовщины, в частности, о возмещении из областного бюджета процентов по кредитам, полученным на внедрение энергосберегающих мероприятий в жилых домах, а технический эксперт Фонда Восточная Европа Олег Масняк ознакомил слушателей с существующими технологическими возможностями для достижения энергоэффективности в быту.

 

Евросоюз

Эта публикация была подготовлена в рамках проекта "Продвижение реформ в регионы" при содействии Европейского Союза. (http://ec.europa.eu/europeaid). Содержание этой публикации является исключительной ответственностью ИА "Status Quo" и никоим образом не отражает точку зрения Европейского Союза.