У п’ятницю, 21 червня, Львів попрощається з відомою у минулому гімнасткою Любов’ю Рассихіною.

О 12.00 год відбудеться чин прощання в залі спортивної гімнастики та акробатики на вул. Княгині Ольги, 3а. Там же о 13.00 год розпочнеться чин похорону, а орієнтовно о 13.30 год домовина з тілом виїде на Сихівське кладовище, де відбудеться чин погребення.

Відома в минулому гімнастка, дружина екс-тренера футбольного клубу «Карпати» Бориса Рассихіна Любов Рассихіна загинула під колесами автомобіля.

Любов Рассихіна — майстер спорту з гімнастики, суддя міжнародної категорії. Вона декілька десятиліть очолювала спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву при львівському СКА. Любов Рассихіна — дружина Бориса Рассихіна, який виступав за «Карпати» ще 1963 року, у перший рік існування команди, у 70-ті роки минулого століття працював у тренерському штабі «Карпат», а 1989 року був головним тренером відродженого львівського клубу.

Громада міста висловлює співчуття рідним та близьким.


В пятницу, 21 июня, Львов попрощается с известной в прошлом гимнасткой Любовью Рассыхиной.

В 12.00 состоится чин прощания в зале спортивной гимнастики на ул. Княгини Ольги, 3а. Там же в 13.00 начнется чин похорон, а ориентировочно в 13.30 гроб с телом выедет на Сиховское кладбище, где состоится чин погребения.

Известная в прошлом гимнастка, жена экс-тренера футбольного клуба «Карпаты» Бориса Рассыхина, Любовь Рассыхина погибла под колесами автомобиля.

Любовь Рассыхина - мастер спорта по гимнастике, судья международной категории. Она несколько десятилетий возглавляла специализированную детско-юношескую спортивную школу олимпийского резерва при львовском СКА. Жжена Бориса Рассыхина, который выступал за «Карпаты» еще в 1963 году, в первый год существования команды, в 70-е годы прошлого века работал в тренерском штабе «Карпат», а в 1989 году был главным тренером возрожденного львовского клуба.

Громада города выражает соболезнования родным и близким.