Червоноград, упал автомобиль, домкратУ Червонограді на чоловіка під час ремонту з домкрату впав автомобіль. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Червоноградський відділ поліції 17 червня надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що в їх приймальному покої раптово помер 32-річний житель селища Гірник. Правоохоронці встановили, що загиблий був доставлений до медичного закладу з тяжкими тілесними ушкодженнями. Чоловік отримав їх під час ремонту власного автомобіля Peugeot Boxer, який зірвався з домкрату і впав на нього.

Тіло загиблого скероване на експертизу. З’ясовуються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Червонограде на мужчину во время ремонта с домкрата упал автомобиль. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции 17 июня поступило сообщение из городской больницы о том, что в их приемном покое внезапно умер 32-летний житель поселка Горняк. Правоохранители установили, что погибший был доставлен в медицинское учреждение с тяжелыми телесными повреждениями. Мужчина получил их во время ремонта собственного автомобиля Peugeot Boxer, который сорвался с домкрата и упал на него.

Тело погибшего направлено на экспертизу. Выясняются обстоятельства происшествия. Решается вопрос об открытии уголовного производства.