взрыв, самодельное устройство, подростокЛьвівському підлітку відірвало пальці через вибух саморобного пристрою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Шевченківський відділ поліції 18 червня надійшло повідомлення від лікаря одного з львівських травмпунктів про те, що у медзаклад з діагнозом "травматичний відрив трьох пальців на рівні середніх фаланг правої кисті" був доставлений 14-річний львів’янин. Як встановили правоохоронці, травми хлопець отримав внаслідок вибуху невідомого пристрою. За словами дідуся, безпосередньо перед вибухом хлопець щось майстрував у його будинку в одному з сіл Яворівського району, де відпочивав під час літніх канікул.

Наразі за цим фактом проводиться перевірка, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Львовскому подростку оторвало пальцы из-за взрыва самодельного устройства. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции 18 июня поступило сообщение от врача одного из львовских травмпунктов о том, что в медучреждение с диагнозом "травматический отрыв трех пальцев на уровне средних фаланг правой кисти" был доставлен 14-летний львовянин. Как установили правоохранители, травмы парень получил в результате взрыва неизвестного устройства. По словам дедушки, непосредственно перед взрывом парень что-то мастерил в его доме в одном из сел Яворовского района, где отдыхал во время летних каникул.

По данному факту проводится проверка, решается вопрос об открытии уголовного производства.