взятка, госисполнительУ Львові СБУ затримала на хабарі працівника Державної виконавчої служби. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарі працівника одного з районних відділів Державної виконавчої служби Львова.

Правоохоронці встановили, що держслужбовець вимагав тисячу доларів США з місцевої мешканки за невжиття заходів з виконавчого провадження, пов’язаного із розглядом питання щодо застави майна. Оперативники спецслужби затримали чиновника у центрі Львову після отримання всієї суми хабара.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.


Во Львове СБУ задержала на взятке работника Государственной исполнительной службы. Об этом сообщает пресс-служба СБУ.

Сотрудники Службы безопасности Украины совместно с прокуратурой разоблачили на взятке работника одного из районных отделов Государственной исполнительной службы Львова.

Правоохранители установили, что госслужащий требовал тысячу долларов США у местной жительницы за непринятие мер исполнительного производства, связанного с рассмотрением вопроса о залоге имущества. Оперативники спецслужбы задержали чиновника в центре Львова после получения всей суммы взятки.

Открыто уголовное производство по ч. 3 ст. 368 Уголовного кодекса Украины.