убийство, розыскНа Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства знайомого. Встановлено, що раніше судимий 38-річний мешканець Кам’янка-Бузького району тривалий час перебував у розшуку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

18 травня, близько восьмої години ранку працівники Кам’янка-Бузького відділу поліції перед входом до спареного житлового будинку у селищі Новий Яричів виявили мертвим 59-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті у вигляді множинних саден на голові, тулубі та ногах.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, встановила, що напередодні ввечері до потерпілого в гості зайшов його знайомий і між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Проведеними слідчими та розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 38-річний місцевий мешканець, який тривалий час перебував у розшуку та неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання –  від 7 до 15 років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


На Львовщине полицейские задержали злоумышленника, причастного к убийству знакомого. Установлено, что ранее судимый 38-летний житель Каменка-Бугского района длительное время находился в розыске. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

18 мая, около восьми часов утра работники Каменка-Бугского отдела полиции перед входом в спаренного жилого дома в поселке Новый Ярычев обнаружили мертвым 59-летнего местного жителя с признаками насильственной смерти в виде множественных ссадин на голове, туловище и ногах.

Следственно-оперативная группа, которая работала на месте происшествия, установила, что накануне вечером к потерпевшему в гости зашел его знакомый и между ними возник конфликт, который перерос в драку. Проведенными следственными и розыскными мероприятиями правоохранители установили, что к совершению преступления причастен 38-летний местный житель, который длительное время находился в розыске и неоднократно привлекался к уголовной ответственности.

Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет ему меру пресечения. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от 7 до 15 лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование.